Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas
Domov / 
Novica

Iz naše reklame XAN120,XAN220 in XAN250 gold set up

Se srečujete s težavo kako hitro in učinkovito ter neporušno določiti karatno vrednost vzorcev v odkupu

Naši  X ray XRF sistemi ponujajo rešitev.XRAY-XRF metoda je po točnosti primerljiva z kupelacijsko-metalurško metodo sežiga.Medtem ,ko s kupelacijsko metodo uničite vzorec je naša metoda NEPORUŠNA, kar pomeni ,da vzorec po analizi ,ki traja približno eno minuto do dobljenega rezultata, nedotaknjen vrenete stranki .Metoda pa je močno pred sedaj uporabljenimi kislinskimi metodami.

Kot rečeno,naša metoda je neporušna ter za rokovanje z sistemom ni potrebno specialnega predznanja .Vzorec postavimo na merilno mesto in ga prezračimo z X žarki.XRF detekcijo opravi SDD-silicon drif detektor zadnje generacije.Rezultati so na voljo na monitorju procesnega računalnika  ali note booku-prenosniku (procesiranje z WIN FTM BASIC programskim paketom,ki je nameščen na PC ali prenosnik-notebook.XAN 120 je najcenejši v svoji družini in namenjen za uporabo na odkupnih mestih.Naše XRF Xray sisteme uporabvljajo na vseh svetovnih priznanih metroloških uradih in trezorjih npr.Švici,ZDA,Nemčiji....tudi v Sloveniji. 

Cena XAN120 je 29.900 eur (brez DDV) .Cena že vsebuje kalbracijo in predprogramiranje ''gold set up''.Več tehničnih podatkov lahko preberet z klikom na označen del Teksta...TUKAJ!

Če imate morda malo več sredstev 

Novi XAN 220.Več podatkov o merilnem sistemu.Cena 35.500 eur (brez DDV) in tudi vključuje predprogramiranje in kalibracijo ''gold set up'' ...TUKAJ

Tehnični podatki XAN220....Klikinite TUKAJ za prikaz !

 

Prijavite se za poskusno brezplačno merjenje v našem laboratoriju na naši lokaciji.Za prijavo in določitev vašega termina pokličite na 00386 1 2862 330 .Prikaz delovanja na XAN250 sistemu,najzmoglivejši iz svoje družine XAN 250 ''gold set up'' Cena:47.400 eur + DDV.Prikaz tehničnih podatkoiv za XAN 250....TUKAJ

Vaša investicija se vam hitro povrne z upoštevanjem  osnovnih faktorjev:

-hitra in natančna  metoda

-neporušna metoda

-rezultat v eni minuti

-določitev čistosti v karatih  in hitro izločevanje ponaredkov

-brez ionizirajočega sevanja izven ohišja naprave

Nazaj na seznam novic

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net