Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas
Domov / 
Novica

Merjenje teksture hrane

Končni potrošniki nenehno preverjajo izdelke preko svojih čutil .Najpogostejše in vsakdanje je okuševanje kvalitete hrane skozi konzumacijo in pravilno pripravo.Da zagotovimo točna navodila končnim uporabnikom so potrebne teksturne analize produktov.Z Brookfield CT3 teksturnim analizatorjem kapacitete 4,5 kg  v konfiguraciji z ektruzijsko celico in potisnim batom lahko določimo pravilno kuhan riž ter njegove karakteristike v različnih časih kuhanja.Podatke zbiramo in primerjamo strokovno in analitično ter jih uporabimo za navodila na embalaži za končnega potrošnika.

Konfiguracijo sestavlja:CT3:4,5 kg (45 N)

TA-BEC  Ekstruzijski nastavek in potisni batek (ang Extrusion Cell and Plunger

TA-RT-kit /okrogla mizica

TEXTURE Pro CT3 programski paket za upravljanje z napravo in zbiranje podatkov ter grafično analizo

Več si preberite v anlitični aplikaciji TUKAJ !!!

Nazaj na seznam novic

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net