Merjenje teksture hrane
Končni potrošniki nenehno preverjajo izdelke preko svojih čutil .Najpogostejše in vsakdanje je okuševanje kvalitete hrane skozi konzumacijo in pravilno pripravo.Da zagotovimo točna navodila končnim uporabnikom so potrebne teksturne analize produktov.Z Brookfield CT3 teksturnim analizatorjem kapacitete 4,5 kg v konfiguraciji z ektruzijsko celico in potisnim batom lahko določimo pravilno kuhan riž ter njegove karakteristike v različnih časih kuhanja.Podatke zbiramo in primerjamo strokovno in analitično ter jih uporabimo za navodila na embalaži za končnega potrošnika.
Konfiguracijo sestavlja:CT3:4,5 kg (45 N)
TA-BEC Ekstruzijski nastavek in potisni batek (ang Extrusion Cell and Plunger
TA-RT-kit /okrogla mizica
TEXTURE Pro CT3 programski paket za upravljanje z napravo in zbiranje podatkov ter grafično analizo
Več si preberite v anlitični aplikaciji TUKAJ !!!
Nazaj na seznam novic