Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas

Comparator 3000

Comparator 3000

Inštrument za barvno primerjavo prosojnih tekočin.

Barvne spremembe prosojnih tekočin kot so na primer laki, topila, smole, olja, itd. so lahko odraz razičnih nečistoč, posledica nekonsistentnih procesov ali prehitrega preparevanja, zato so tudi natančna in zanesljiva merjenja teh spojin ključnega pomena. Comparator to dosega s tro-komponentnim postopkom, ki vzporedno primerja vaš vzorec z dvema barvnima standardoma določene barvne lestvice. Svetlobni pogoji se pred in med meritvenim postopkom usklajujejo z CIE standardom Illuminant C, in tako zagotavljajo optimalne pogoje za pravilno merjenje barv. Vzorce meri v steklenih cevkah premera 10,65 mm.

 

Lastnosti:

  • za merjenje lestvice po Garnerju je razpon 1 - 18 enot;
  • svetlobni vir je tungstenova halogenska žarnica, kalibrirana po standardu CIE Illuminant C;
  • v standardnem paketu je vključen inštrument, 2 steklena barvna standarda in 1 steklena cevka za vzorec premera 10,65 mm.

Želite več informacij

Ime

E-pošta

Vprašanje

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net