Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas

Couloscope CMS STEP

Couloscope CMS STEP

Merjenje večslojnih materialov po STEP in kulometrični metodi.

Inštrument meri s kulometrično metodo po standardu EN ISO 2177, ki je najenostavnejša metoda za merjenje vseh kovinskih slojev ali nekovinskih substratov, odlikuje pa se pri merjenju debeline večih različnih nanosov hkrati. Poleg večslojnih analiz kot jih zmore Couloscope CMS, lahko s CMS STEP izmerimo tudi posamezne debeline nanosov in morebitne razlike med večkratnimi nikljevimi nanosi. Meritve potekajo v skladu s standardi ASTM B764 - 94 in DIN 50022.

 

S tem inštrumentom lahko enostavno izmerimo elektrokemične razlike med nikljevimi, kromovimi in bakrenimi nanosi.

 

Coulometric CMS STEP se uporablja predvsem v avtomobilski industriji za kontrolne meritve končnih sestavnih delov, ki so podvrženi visokim zahtevam glede korozivne odpornosti in mehanske trdnosti materialov. Ti pa zahtevajo večslojne nanose, katerih kakovost najbolje izmeri prav Coulometric CMS STEP.

Želite več informacij

Ime

E-pošta

Vprašanje

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net