Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas

HM-1000 Metalyser

HM-1000 Metalyser

Terenski komplet za analiziranje kovin v vodi.

Vstopni model za prva srečanja z analitiko določevanja težkih kovin v vodi. Nezahteven za uporabo in  tako primeren tudi za nezapletene analitiče postopke, kjer je nujno hitro priti do zanesljivih rezultatov. Zaradi enostavnosti uporabe je primeren tudi za manj izkušene ali začetnike. Rezultati najbolj pogosto določenih težkih kovin so enostavno in hitro dosegljivi preko digitalnega zaslona - vmesnika, s katerim je merilec opremljen. Inštrument in merilna sonda sta popolnioma vodotesni. Prenosni kovček "Pelican" je hkrati zaščita za inštrumen HM1000 in vsebuje tudi dodatni analitični materijal za 50 testov. Tako je primeren za delo v vsakem vremenu. Z HM1000 lahko hitro določite kvantitativne vsebnosti; kadmija (Cd), kroma (Cr), bakra (Cu), srebra (Ag), mangana (Mn), niklja (Ni), svinca (Pb) in cinka (Zn).

Želite več informacij

Ime

E-pošta

Vprašanje

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net