Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas

Košarni mlin Torusmill TM-CC

Košarni mlin Torusmill TM-CC

Patentirana kombinacija stroja za disperzijo in fino mletje.

Učinkovita kombinacija disolverja in košarnega mlina je patentiran sistem, ki je še posebno ekonomičen in dosega zanesljive rezultate za visokokakovostna merila disperzije produkta. Njegova posebnost je v dvostopenjskem delovanju s preddisperzijo, kateremu sledi izjemno fino mletje v integriranem košarnem mlinu in tako združuje dva procesa v enem. V postopku preddisperzije je košara v obliki torusa pripravljena v zgornjem delu stroja, medtem ko disolver disk začne s prvo fazo. Druga faza se začne, ko se rezkalna košara spusti na svoje področje delovanja in tako s krogličnim mletjem ter integrirano črpalko doseže najbolj vrhunske rezultate disperzije in distribucije najmanjših delcev. Dodatne črpalke, cevi in ventili niso potrebni, zato sta čiščenje in hitra zamenjava osnove za mletje zelo enostavni.

 

Možnost opremljanja s sistemom zaščite pred eksplozijami po ATEX-u.

Torusmill je opremljen s kontrolnim sistemom TM-control:

  • digitalni prikaz hitrosti, napetosti v amperih(?) in temperature produkta;
  • potenciometer za nadzor hitrosti;
  • stikalo in varnostni ključ za vklop, stikalo za start in stop, varnostno dvoročno upravljanje(?), gumb za izpraznenje košare za mletje in stikalo kick-off(?);
  • kontrolna lučka za start, stop in obratovanje.

 

Torusmill TM-CC lahko opremimo tudi s kontrolo SPS. Grafični zaslon omogoča nazorno prikazovanje parametrov kot so hitrost, izhodna moč, obodna hitrost orodja, navor in temperaturo produkta.

 

Različice pokrovov za Torusmill TM-CC  

- Brez pokrova:

Za produkte brez topil lahko Torusmill TM-CC uporabljamo z oprto posodo.

 

- Pokrov z lučjo, odprtino in strgalnim sistemom:

Torusmill TM-CC lahko opremimo z enostavnim pokrovom. Med procesom pokrov ostane varno pritrjen, saj se skupaj z dviganjem košare dviga tudi pokrov. Premer pokrova je takšen, da ga lahko varno namestimo na posode z različnimi premeri. Pokrov lahko opremimo z lučjo, strgalnim sistemom in odprtino za dodajanje primesi produktu ali odvzemanje nastalih hlapov ali prahu.

 

- Zatesnjen pokrov

Za vakuumsko obratovanje in uporabo topil uporabljamo popolnoma zaprt sistem pokrova.

TM-CC 100
TM-CC 500
TM-CC 1000
Prostornina
produkta
40 - 200 l
100 - 1000 l
250 - 1400 l
Prostornina
posode
75 - 250 l
200 - 1250 l
500 - 1800 l
Komora za
mletje
4,3 l
15 l
25 l
Moč (kW)
15
37
55

Želite več informacij

Ime

E-pošta

Vprašanje

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net