Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas

Merilec finosti zmletega zrna

Merilec finosti zmletega zrna

Kvaliteta zmletega trdnega materiala v premazih, pigmentih in črnilih, farmacevtskih ali prehrambenih formulacijah je bistvenega pomena za kvalitetno disperzijo. Ti merilci so narejeni iz ojačanega nerjavečega jekla za dolgotrajno odpornost. Na voljo so v eno- ali dvo-kanalnih različicah, kjer ima vsaka vgravirane dve merilni skali: 0 - 25, 0 - 50 ali 0 - 100 μm in sovpadajoče Hegmanove enote 8 - 6, 8 - 4 ali 8 - 0. Pri testiranju majhno prostornino produkta namestimo na poglobljeni konec merilca in ga s strgalom namažemo proti plitvejšemu koncu merilca. Vrednost, pri kateri so vidni večji delci, je odčitana vrednost za določanje disperzije. V paketu dobite tudi strgalo in usnjeno torbico. Dimenzije: 175 x 63 x 12 mm.

Želite več informacij

Ime

E-pošta

Vprašanje

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net