Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas

Spectromatch Gloss

Spectromatch Gloss

Prenosni spectrofotometer.

Napreden spektrofotometer, ki združuje najnovejšo tehnologijo na področju mikroelektronike in kolorimetrije, saj omogoča 10 nm spekterske ločljivosti za laboratorijske in terenske analize. Pri veliko produktih na meritve barve vpliva bleščeči (gloss) premaz. Spectromatch Gloss meri informacije o barvi in gloss vrednosti hkrati in tako učinkovito zazna kakršnekoli vzroke za barvno neujemanje. Tipalo je na voljo v sferični d/8° in 45/0° geometriji, potrebno svetlobo mu zagotavlja lastni sistem za osvetljevanje. Meritve so tako neodvisne od temperature, inštrument zagotavlja dolgotrajno stabilnost in zahteva kalibracijo na vsake 3 mesece. Verzija 45/0° ima tipalo prekrito s posebnim svelobnim difuzorjem, ki olajša meritve barv ne glede na vpadni kot ali druge moteče elemente.

 

Lastnosti:

  • edinstven sistem osvetlitve zagotavlja odlično kratko in dolgoročno stabilnost, dolge intervale med potrebnimi kalibracijami (vsake 3 mesece), stabilno merjenje v temperaturnem okolju 10° - 40°C in enostavno vzdrževanje;
  • na voljo v geometrijah 45/0° ali d/8° Spin, zaslonka premera 11 mm;
  • vgrajen merilec bleščavosti (gloss) znotraj 60° kota, zaslonka velikosti 5 x 10 mm za oba modela;
  • poveza z računalnikom (programski paket vključen);
  • garancija: 10 let na svetlobno tipalo, 2 leti na inštrument.

Želite več informacij

Ime

E-pošta

Vprašanje

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net