Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas

Termosel za delo na povišanih temperaturah do 300 degC

Termosel za delo na povišanih temperaturah do 300 degC

Termosel-meritev pri temperaturah do 300 degC

Termosel komora z elektronsko regulacijo in nastavitev delovne temperature.Meritve v nadzorovanem okolju in z znano geometrijo merilne komore možno je uporabiti tudi cenovno ugodne potrošne Aluminijaste komore,ki jih po končani maritvei  zavržemo.V osnovno dobavo si lahko izberet vreteno po vaši izbiri SC4...-merilne obsege za posamezno vreteno lahko razberete iz brošure.Prednosti uporabe Termosel sistema je kar nekaj in sicer ;stabilno temperaturno okolje za vzorec,mala količina vzorca potrebna za meritev,hitro doseganje temepraturnega ravnovesja-temeprature equilibrium,rotirajoče vreteno  se obnaša hkrati kot mešalo za homogenost vzorca med meritvijo,enostavna uporaba sistema.Elektronski kontroler je možno pri sistemih v povezavi z PC -jem upravljati preko PC-ja.

Želite več informacij

Ime

E-pošta

Vprašanje

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net