Analitični laboratorijski inštrumenti

Brookfield - laboratorijske temperaturne kopeli in Termosel do 300degC

V kolikor je potreba  priključiti SSA-adapter za majhne količine vzorca z dvojnim plačem ali UL-ultra low adapter na medij segrevanja ali ohlajevanja lahko to storite tudi z Brookfield  sistemi za temperiranje-laboratorijske temperaturne kopeli z  ali brez hladilnega  kompresorja za termostatiranje v kadi ali eksterno termostatiranje.

Termosel komora za segrevanje/taljenje granulatov  temp.razpon od sobne do 300 degC.Priloženo orodje za uporabo

Brookfield - teksturni analizatorji

V današnjem času zavzema tekstura izdelka čedalje večjo vlogo.Meritve parametrov posameznih izdelkov v prehrani .Moduli elastičnosti in kompresije.Enostavna uporaba in konfiguracije do 50 kg.

Brookfield - merilci sipkosti ''powder flow''

Vas zanimajo parametri sipkosti.Kako dimenzionirati in oblikovati popoln rezervoar za dobro tečenje sipkega materijala.Odgovor vam lahko poda Brookfield PFT-powder flow tester.Primeren tudi za uporabo v farmaciji  saj je programski del skladen z CFR21 part 11.Tipične aplikacije  uporabe :moka,sladkov v prahu,granulati,mleti izdelki kot so kava,mlete začimbe,kakav,pri postopkih izdelave praškastih lepil,apno,cement,zdravila-skratka vsi praškasti materijali...

Bibby Scientific Ltd

Jenway inštrumenti iz področja elektrokemije in spektroskopije  Laboratorijski pH metri,Konduktometri,O2 metri,Industrijski in Klinični Plamenski fotometri za določevanje težkih kovin po plamenski metodi,pH elektrode ,potrošni materiali,Različni enožarkovni in dvožarkovni (double beam) UV -VIS spektrafotometri za laboratorijsko in terensko delo,spektrofotometri za apliciranje male količine vzorca-micropVolume spectraphotometers,fluorimetri in druga oprema in potrošni materijali za vsakdanje laboratorijsko delo...

Techne Kalibracijske tekočinske kopeli,DriBlock-grelci in kalibratorji,oprema v molekaularni biologiji,hibridizacijski inkubatorji,oprema za ciklične termalne aplikacije...

Stuart,rotatorji,Votex mešala,stresalniki,Aluminijasti grelni blok,izparjevalniki...

Elektrothermal -grelni plašči,inštrumenti za določevanje točke tališča,kontoleriji temeprature,histološka oprema,Kjeldhal oprema..

VMA Getzmann - laboratorijski & pilotni disolverji in mlini

Visokokvaliteni disperzijski sistemi za kontrolni ter R&D laboratorij in testno poizvodnjo (pilot plant). Večina invoaciij je patentirana in predstavlja unicum pri učinkovitosti in varnosti za delo z VMA Getzmann disolverskimi sistemi. Pred investicijo v sistem ponujamo možnost testiranja vaših vzorcev.

Funke Dr Gerber oprema za mlekarski analitični laboratorij

Oprema za kontrolo mlečnih proizvodov, centrifuge po Gerberju, majonirke, pipete, butirometri, zamaški,  itd.

Julabo GmbH

Laboratorijski termostati različnih volumnov in dimenzij kadi. Različni sistemi kontrole in zahtevane končne natančnosti, cikulacijski termostati za zunanje termosatiranje dvojnih plaščev reaktorjev, segrevalni in hladilni ali kombinirani chillerji za delo do -70°C, hladilne tekočine in dodatki ter pripomočki za prilagoditev zahtev skoraj vsake konfiguracije.

Brookfield - laboratorijski viskozimetri in reometri

Laboratorijski viskozimetri za potrebe določitve dinamične viskoznosti v vhodni, medfazni ali končni kontroli. Rutinski in naprednejši analogni RVT, digitalni DVE, DVIPRIME, DVIIPro. Razvojni R&D viskozimetri  DVIIIRheometri z Rheocalc programskim paketom. Učinkovito določevanje narave vzorcev in razmejitev na newtonske in ne-newtonske tekočine: natančna opredelitev plastičnosti, diletatnosti, thixotropije, yiled točke. Preračunavanje viskozosti po matematičnih modelih Casson in Bingham, temperiranje vzorcev, merilne komore za ultra nizko viskoznost in natančno merjenje v SSA adapterju za zmanjšanjo količino dragocenih vzorcev in znano koaksialno geometrijo (share rate /share stress sec-1). Cone and plate.

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net