Prijavi se na e-novice

Bi radi prejemali novosti iz prodajnega programa, medicine, farmacije, analitične kemije in testiranja materialov? Prijavite se na brezplačne e-novice.

Prijavi se

Imate vprašanje?

Za vse, ki vas zanimajo dodatna vprašanja v zvezi z našim prodajnim programom ali pa kar tako nasploh nam lahko pišete in z veseljem vam bomo odgovorili.

Vprašajte nas

Fizikalni testi -oprema za tesitanje materialov

ASCOTT Ltd slane komore in komore za simulcijo pogojev ,komore za pospešeno staranje materialov

 

Slane komore različnih volumnov.Izberite slano komoro za korozijske teste po zahetvah stanadardov.Izbirate lahko med STANDARD,PREMIUM in CYCLIC. Volumni 120,450,1000 in 2000 lit.

Nekaj najpogostejših standardov ;DIN50021,ISO9227...

Novo iz Ascotta:slane komore za limitirana sredstva .Slana komora ALPHA + že od  8000 eur dalje.Pošljite vaše povpraševanje z navedbo standarda po katerem bi radi izvajali slane/korozivne teste...kliknite TUKAJ

Ceast Srl - ITW groupe testiranje plastičnih izdelkov in granulatov MFI

Testiranja PVC,PET,granulatov,impact testi,testi tečenja MFI-melt flow index,MFR-melt flow rate

Helmut Fischer GmbH laboratorijski in hand held-prenosni merilci

Stacionarni sistemi za določevanje debeline nanosa po elektromagnetni indukciji in metodi vrtinčastih tokov, ročni in laboratorijski merilci galvanskih prevlek. Visokozmogljivi X-ray merilci za materialno analitiko večplastnih nanosov, analiza kvalitete -čistosti (karat) dragih kovin zlata, srebra in platine, določevanja koncentracij in spektri prisotnosti materialov-elementov v galvanskih kopeli, neporušne metode, kvaliteta anodiziranega sloja pri aloksaciji aluminija, mikrotrdota barve,...

Instron - ITW group

Testiranje z Instronovimi elektromehanskimi UTS-i serije 3400 ali 6800 v obeh smereh: in sicer kompresije ter raztegovanja (tensile and compression) in servohidravličnimi UTS-i serije 8801 in 8802 za dinamična testiranja in mehaniko loma.

Dodatki za prilagoditve posameznim standardom npr. EN ISO6892 metode A in B, testiranja pri sobni temperaturi ali v posebnih ambientnih razmerah inertne atmosfere N ali Ar, O2,N2...;z uporabo dodatkov za termostatiranje, segrevanje in ohlajevanje vzorcev, clip-on mehanski ali avtomatski VIDEO AVE extensiometri, ročno zategovalne čeljusti, mehanske samozategovalne čeljusti, pneumatske čeljusti, hidravlične čeljusti, testiranje ploščatih in okroglih vzorcev ter vzorcev iz vseh materialov: jeklo ali železo in siva litina in ostale, kovinski in nekovinski vzorci, kompoziti, polimeri, tekstil, guma, folije,...

TQC Instruments

Oprema za fizikalna standardizirana in nestandardizirana testiranja materialov, barve, površine, aplikatorji točnega nanosa na površino, kontrola nanosa, kontrola barvnosti, suhi in mokri vzorci po CIELab, RAL, sijaja in mat, abrazivnosti po Taberju, multifilm aplikatoirji, meritve mokrega filma, slane komore, avtopraskalniki, meritve gostote - piknometri, meritve oprijemljivosti - adhezivnost, meritve intenzivnosti - pokritosti.

Kontakt

LABSYS d.o.o.

Cesta na Kurešček 37

1292 Ig

 

T: (01) 286 23 30

E: labsys@labsys.si

vse pravice pridržane © Labsys d.o.o. 2012 | Produkcija: Naprej.net